S42104. Сет за прстен на клипот на моторот
Неодамнешно

S42104. Сет за прстен на клипот на моторот

DEN 1042.56

Достапно на барање

Прстените на клипот на Махле се најтехнички напредните клипни прстени во индустријата. Управувано од барањата на ОЕ; Намалување на триењето и масата на прстенот додека ја минимизирате потрошувачката на моторното масло и да се обезбеди подолг животен век. Ringsвоните на клипот на Махле ја водат индустријата за најновата технологија на клипот на прстенот. Mahle S42104.030 сет на моторни клипни прстени.

Повеќе детали

Избор на купувачи