Хујн Тапациран Панел Насловот
Неодамнешно

Хујн Тапациран Панел Насловот

DEN 1.00

Достапно на барање

НА ПРВ ПОГЛЕД . 1. Земја на Потекло : Произведено во САД. 2. Потребно Е Собрание. . ДЕТАЛИ ЗА ПРОИЗВОДОТ . 1. Потребно Е Собрание За Возрасни : Да. КАРАКТЕРИСТИКИ . 1. Двојна големина : 8 копчиња . 2. Целосна големина : 13 копчиња. 3. Кралицата големина : 16 копчиња. 4. Дијамант тафтувани. 5. Избриши чисто. ДВОЈНА ГОЛЕМИНА . 1. Севкупно : 25.5 ""Х х 55 ""В х 4.5 "" Д.2. Вкупна Тежина На Производот : 33 фунти. КАРАКТЕРИСТИКИ . 1. Дизајн На Главата : Панел. 2. Боја : Велс Црна. 3. Тапациран : Да. 4. Тафтувано : Да. 5. Тапацир Пополнете Материјал : Пена. 6. Прилагодлива Глава : Прилагодлива Висина. 7. Тип на прицврстување : Претходно дупчат дупки. 8. Завршено : Да. 9. Вклучено Складирање : Број 10. Вклучени Нозе : Да. 11. Земја на Потекло : Произведено во САД. СОБРАНИЕ . 1. Потребно Е Собрание За Возрасни : Да. 2. Предложен Број На Луѓе : 1. 3. Потребни Се Дополнителни Алатки : Драјвер За Завртки. 4. Потребни дополнителни Делови : Нема Вкупна Тежина На Производот : 33 фунти., Тапациран : Да. Потребни се дополнителни Делови : Не, Земја на Потекло : Произведено во САД. Потребни дополнителни Алатки : Шрафцигер, избришете чист. Двојна големина : 8 копчиња, Боја : Велс Црна. Дизајн на насловот : Панел, Дијамант тафтуван.

Повеќе детали

Избор на купувачи