5W соларен панел за сите временски услови
Неодамнешно

5W соларен панел за сите временски услови

DEN 3839.84

Достапно на барање

Сончевиот панел 5 W за сите временски услови доаѓа со потребните делови за брза и лесна инсталација и ќе обезбеди природна моќност. Оваа монокристална силиконска ќелија има 25-годишен рејтинг, со пет години на 100 проценти проценето производство. Користете го соларниот панел од 12 волти во текот на целата година како чист и обновлив извор на енергија. Доаѓа со клипови за батерии со брзо поврзување, терминали на прстени и приклучок DC. Тој е IP 65 оценет за сите временски услови и карактеристики H05 RN-F гума обложени кабли. Соларниот панел на отворено, исто така, има заштита од празнење за да се обезбеди дека ќе трае неколку години без стандардно. 5 W Соларна панел за сите временски услови : 5 W моно-кристален силиконски соларна ќелија. 25-годишна оценка. 5 години на 100 проценти оценето производство. 12 години на 90 проценти го оцени производството. 25 години на 80 проценти го оцени производството. IP 65 оценета за сите временски услови. H05 RN-F гума обложени кабли за сите временски апликации. 12 V излез на електрична енергија. 10 'кабли на сите временски услови. Овој соларен панел од 12 волти вклучува клипови за батерии за брзо поврзување, терминали на прстенот и DC приклучок. Димензии : 8,5 "x 12". Заштита на празнење.

Повеќе детали

Избор на купувачи