Цветни Wall Ѕидна Плоча Покритие 2-Банда Ѕидна Плоча Единечна Банда Светлосен Прекинувач Капак Електричен Приклучок За Приклучок Капаци Излезен Прекинувач Капак За
Неодамнешно

Цветни Wall Ѕидна Плоча Покритие 2-Банда Ѕидна Плоча Единечна Банда Светлосен Прекинувач Капак Електричен Приклучок За Приклучок

DEN 104.64

Достапно на барање

Повеќе Големини За Да Изберете : Стил На Ѕидна Плоча Ј Средна големина Лесна замена на која било ѕидна плоча со иста конфигурација.Материјал : Изработен Од поликарбонат термопластичен материјал кој обезбедува издржливост, флексибилност и еластичност за да издржи силно влијание и гравитација, овој висококвалитетен материјал помага да се продолжи работниот век на предната плоча, што го прави речиси нераскинлив.Модерен Изглед : невидливата ѕидна плоча со завртки создава беспрекорен модерен изглед во вашиот дом. Веднаш подигнете го изгледот на соодветните приклучоци, садови, прекинувачи за светло, USB приклучоци, тајмери, затемнувачи, сензори и други уреди за украсни жици со стандардна големина или средна големина.Лесна Инсталација двоен дуплекс штекер ѕидна плоча (една празна ѕидна плоча без уред, Вклучувајќи 2 обоени завртки); единечна комбинација дуплекс штекер ѕидна плоча (една празна ѕидна плоча без уред, вклучувајќи 3 обоени завртки); двојна завртка прекинувач ѕидна плоча (една плоча без завртки + долна плоча + 4 внатрешна плоча Фиксна Рамна глава Цветни Wallови Ѕидна Плоча Капак 2-Банда Ѕидна Плоча Единечна Банда Светлосен Прекинувач приклучок за приклучок за Садови го покрива капакот на излезниот прекинувач за декор на електрични приклучоци.

Повеќе детали

Избор на купувачи